Wij maken uw cirkel rond

Begin oktober gaat in de Evenementenhal te Venray, de 6e editie van de Ondernemers Vakdagen van start. Dit jaar met het thema: Deel de passie, pak uw kans.

Wellicht staat u er niet direct bij stil, maar deze kans zou zomaar aan de andere kant van de grens kunnen liggen. Daarom is er dit jaar tijdens de Ondernemers Vakdagen een Duits-Nederlandse Netwerkstraat. Hier staan professionals voor u klaar die graag hun passie voor grensoverschrijdend ondernemen met u delen en u kunnen helpen bij het grijpen van kansen over de grens.

Dit geldt ook voor Thinking Marketing en Duitslink. Beide organisaties zijn gericht op het realiseren van verbindingen met als doel succesvol ondernemen in het buurland en wij vullen elkaar daarbij aan. Thinking Marketing richt zich met name op het inzichtelijke maken van kansen door marktverkenning en het toegankelijk maken van kansen door (marktentree)strategie en positionering. Duitslink biedt ondersteuning en advies op het gebied van interculturele aspecten, klantcommunicatie en correspondentie, zodat communicatie geen "Hemmschwelle" vormt.

Samen hebben wij het zelfde doel: uw cirkel rond maken. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Bezoek ons dan tijdens de Ondernemers Vakdagen van 4 t/m 6 oktober.

Volg mij

Blijf via mijn social media kanalen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Contact

Thinking Marketing
Bjorn Bos
06 13 47 49 02
bjorn@thinkingmarketing.nl

Bezoekadres
Bergerweg 170
6135 KD Sittard