Marketing klankbordsessie

Marketing klankbordsessie

U heeft allerhande ideeën om uw bedrijf te laten groeien. In omvang, winst, omzet. Maar ziet door al die bomen het bos niet meer. Keuzes maken is lastig. Moeten we betere klanten zien te vinden? Hoe bereiken we die het beste? Moeten we nieuwe markten aanboren? Exporteren ja of nee? Moeten we onszelf anders positioneren?
Veel vragen, weinig antwoorden. Herkenbaar? Denk dan eens aan een Marketing Klankbordsessie met een ervaren marketeer.

Wat houdt de marketing klankbordsessie in?

Tijdens een sessie van ca 1 uur bespreken we uw marketing(communicatie) strategie en situatie. We kunnen op locatie afspreken of op een externe locatie. Belangrijk is dat we uitgebreid en ongestoord kunnen praten over de marketing(communicatie) binnen uw organisatie. Dat kan 1 op 1 maar kan ook samen met andere leden van het management team.

Wat levert de marketing klankbordsessie u op?

Deels zal dit algemene feedback zijn op uw ideeën. Een bevestiging, u zit op de goede weg. Of dit zijn nog aandachtspunten om aan te denken.
Ook komen er concrete zaken uit, als u een idee heeft over een onderwerp dan is de kans groot dat ik hier inhoudelijk mee kan helpen of kan verwijzen naar iemand die hierin kan ondersteunen.

Marketing klankbordsessie boeken?

Heeft u interesse in een marketing klankbordsessie? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13474902 en we plannen snel uw klankbordsessie in.

Volg mij

Blijf via mijn social media kanalen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Meer informatie